Zrinka K.

OSTVARENA ZAPOVIJED: ‘Demoralizirajte muškarce, žene, mlade, neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!’

1_343950

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/143508-ostvarena-zapovijed-demoralizirajte-muskarce-zene-mlade-neka-piju-pokvarenost-sa-svih-pet-cula-a-crkva-ce-se-ugasiti-sama-od-sebe.html

Realiziran je glavni plan masonerije ispisan u u knjizi – “Masonerija, intrigirajuća tajnovitost”, autora A. De Lessusa, koja glasi “Pokvarite srca, jer to je najuspješnije oruđe protiv Crkve! Demolizirajte muškarce, žene mlade neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!”

Svijetom vlada masonerija. To se zna, iako se pravi da se ne zna. Iako se o tome šuti prisilno jer masoni su opasni, oni su okultni i stvarni i iz sjene kroje društveni i politički svijet, osvećuju se, napadaju, ušutkavaju, prisilno zatvaraju. O njima se ne smije razgovarati, o njima se mora šutjeti inače lete glave. Svi smo dužni promatrati piramide koje iskaču iz svake paštete, petokrake, njihova božanstva, zvijeri, demone koje vrište sa svakog koraka. Svi smo dužni šutjeti na grijeh, na zlo, na rastakanje društva. Dužni smo se pokriti po glavi i ignorirati masonske podvale, potope čitavih generacija. Dužni smo trpjeti odobravanje zločina, izopačenosti. Dužni smo tolerirati sve što je neprirodno, ali dužni smo i o tome šutjeti. Jer tko progovori, gotov je. Nema, ga. Samo nestane. I nikome ništa. Predstavnici masonskih loža svuda su oko nas, u politici na svim strateškim pozicijama, kroje naše društvo u cijelini. Velike lože i njihovi maestri zabrijali da su bogovi i kreću na krojenje svojeg svijeta. Predsjednici svi do jednog članovi mračnih klubova sastaju se u mračnim sobicama i tamo trljajući ruke i oblizujući usne dogovaraju kako će nas “riješiti” otrovati, porobiti, čipirati, uzeti nam slobodu. Svi političari ponašaju se kao lutke instrumentalnih tipova s vrha piramide. Ništa oni ne znaju, ali kvare i samo kvare, a ako ih upitamo, zašto nas krvare i uništavaju kao papagaji ponavljaju: “Nismo mi, to su oni prije nas! ” Kao da su ih naučili da to govore, isprogramirali, iskrojili. A robovi rade, ubijaju se i šute, trpe. Što će drugo.

Iako nas procjepljuju živom mi stojimo u redu za cjepiva. Iako nam je hrana otrovna, polomimo se kako bi smo si priuštili taj otrov. Gledamo na svoje oči kako nas praše, kako truju zrak, vodu, zemlju, ali i dalje ponavljamo: Ne, to nije istina! Zbog istine gube se glave, kao što ju je izgubio glavni istražitelj na slučaju Charlie Hebdo, ili stotine znanstvenika koji su naletjeli na istinu, slučajno. Nevini završavaju u ludnicama, a ludi na ulicama. I nikome ništa. Žalili smo se i UN-u, a kad ono, svo zlo od tamo krenulo. Pomoć ne pristiže, znamo i zašto. I što sad? Dopustit ćemo masoneriji da vlada? Pa neka vlada i tako nitko ne vjeruje da ona postoji, da se bori protiv katolika, vjernika, Crkve. Da se bori protiv moralnosti, savijesti, dobra i čistoće – protiv Isusa Krista. I tako nitko ne osvješćuje da smo u ratu, zbiljskom ratu, duhovnom i svjetovnom i da je potrebno preobraćenje čitavog naroda kako bi smo pobijedili.

Vrlo zanimljiv tekst napisao je svećenik M. Piotrowski iz Poljske, a riječ je o masoneriji koja kroz cijelu svoju povijest djeluje kao svojevrsna Anticrkva. Mnogi masoneriju doživljavaju kao svojevrsnu organizaciju, možda religiju, no rijetko se shvaća da masonerija sustavno i izravno napada vjeru i Katoličku crkvu i to zato što masonerija zna da joj je Crkva najveća prepreka koju moraju uništiti kako bi došli do ljudskih duša zaštićenih Duhom Svetim. “Sve se više ljudi nerado ili s mržnjom odnosi prema Crkvi, Evanđelju, papi, svećenicima kao i cijelom izvrsnom dostignuću judeo-kršćanske kulture piše Piotrowski dodajući kako je riječ o instaliranoj pobuni protiv Boga. Izraz te organizirane pobune čovjeka i protiv Boga, objavljenog u Isusu Kristu je, između ostaloga, skriveno djelovanje masonerije. Masoni odbacuju postojanje osobnog Boga, kao i mogućnost Objave.

Masonerija tvrdi to da je čovjek samodostatan centra svijeta, dakle – nije im potreban nikakav Bog. Od samog početka svojeg postojanja, krugovi vladajućih masona smatraju svojom osnovnom zadaćom borbu s Katoličkom crkvom i njezinim naučavanjem. To treba biti borba na život i smrt, čak do potpunog uništenja. Evo nekoliko citata koji to dokazuju: “Mi moramo u potpunosti srušiti i pobijediti katolicizam!”, piše u biltenu francuske lože Velikog Istoka Francuske iz 1895.

“Prije svega, mora biti uništena religija”, izgovoreno je na Slobodnozidarskom kongresu, u Parizu, 1900. godine.

“Među protivnicima, koje moramo iskorijeniti, klericizam ostaje najopasniji”, rekao je Brat Brenier, predsjednik Savjeta Velikog Istoka Francuske

“Borba započeta između katolicizma i masonerije je borba za život ili smrt”, piše u Memorandumu Najvišeg Savijeta Velikog Istoka Francuske, br. 85, str. 48.

Na samom početku masonerija je sebe nazvala Anticrkvom, sada ipak iz taktičkih razloga, više tako ne čini. “Ne dozvoljavajte govoriti braćo moja da je slobodno zidarstvo Anticrkva.. Zapravo, slobodno zidarstvo se smatra Supercrkvom koja će povezati sve druge crkve”, objavljeno je u glasilu masonerije pod nazivom Symbolisme, 1962. godine.

“Slobodno zidarstvo je dakle religija bez Boga koja treba zavladati u cijelome svijetu. Obilježava ju se kao religiju sveopćeg bratstva, razuma, napredovanja, slobode i božanske ljudskosti. Najveća zapreka za masoneriju na putu ovladavanja ljudskim umom je Katolička crkva. Zato masonerija iskorištava svakojaka djelovanja za borbu protiv Crkve.

Danas jasno vidimo utjecaj masonerije u međunarodnim financijskim krugovima, u sredinama koje stvaraju javno mnijenje, u parlamentima, u prosvjeti i odgoju”,  hrabro piše Piotrowski dodajući kako je najopasnije oruđe u njihovim rukama novinarstvo, radio i televizija, preko kojih masonerija formira načine ponašanja, mišljenja i neki novi mentalit društva. Rukovodeći centri masonerije vode točno programiranu manipulaciju ljudskim umovima, zato da pobude u njima nepouzdanje, odbojnost ili mržnju prema moralnom autoritetu Crkve. U svojim nastojanjima na uništavanju kršćanstva, masonerija propagira jednu veliku svjetsku vladu preko sredstava masovnog informiranja, ali i potpunu moralnu slobodu, uništavajući granice dobra i zla.

Na taj način realiziran je glavni plan masonerije ispisan u u knjizi – “Masonerija, intrigirajuća tajnovitost”, autora A. De Lessusa, koja glasi “Pokvarite srca, jer to je najuspješnije oruđe protiv Crkve! Demolizirajte muškarce, žene mlade neka piju pokvarenost sa svih pet čula, a Crkva će se ugasiti sama od sebe!” Umjesto Boga masonerija predlaže kult seksualne raskalašenosti, kult golotinje, vječne mladosti. Sotonine sluge dobro znaju da demoralizacija uništava u čovjeku osjetljivost na Božju milost. Isus nam je objavio da je sotonina strategija laž, da on smjera na taj način uništiti čovjeka i ljudskost. Najopasnije u tom napadu protiv vrijednosti kršćanske moralnosti je to što je usmjeren na kvarenje djece i mladeži koja se zapravo ne zna braniti protiv profesionalne propagande potpune “moralne slobode”. Masonerija propagira i podupire raskide brakova kao i abortuse, vodi dobro promišljenu antiobiteljsku politiku, tvrdeći da je neraskidiv i trajan brak nije u skladu s prirodom. A vjernost supružnika i obiteljske obveze da su nepotrebne i suvišne u ljudskom životu. Uz to masonerija koristi medije i svu svjetsku mrežu kako bi u svakom trenutku mogla oblatiti Katoličku crkvu ili budne pojedince na zlonamjeran način, podvalama, lažima, obezvrijeđujući istinu, jasan je Piotrowski, koji zlo, za razliku od mnogih koji šute i odobravaju naziva pravim imenom, ne boji se i ne skriva izreći da iza svega ovoga stoji diabolo, rastakač ljudske svijesti, rastakač i djelitelj svijeta koji živi ne od našeg prozivanja, već od straha koji nam je instaliran već pri rođenju i kojeg možemo pobijediti samo i isključivo  preobraćenjem, sakramentima, molitvom i nešutnjom jer šutnja je znak odobravanja – jedino ako možda ne želimo da nama katolicima vlada masonerija.

* * *

Pred nama su dva izbora: Pokoravanje Antikristu ili krvava pobuna!

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/133865-objavljen-neoboriv-dokaz-da-masoni-i-sotonisti-vladaju-svijetom-nakon-ovoga-teksta-vise-ne-mozete-reci-da-su-masoni-teorija-urote.html

Intelektualac mr.sc. Emil Čić, umjetnik i akademik s  tri fakulteta i objavljenih 10 vlastitih knjiga, ambiciozan glazbenik i znanstvenik, publicist te veliki borac protiv stvarnih hrvatskih neprijatelja, masonerije i sotonizma u vlastitoj nakladi izdao je knjigu koja koja će uzburkati masonske duhove, neprijatelje Hrvatske i kompletnog kršćanskog svijeta. Kako i sam govori, nakon što pročitate ovo izvanredno djelo shvatiti će te kako je masonerija od vijeka vijekova stvarna te kako ona doslovce ubija i proždire kršćanskog čovjeka i Boga već stoljećima. Knjiga je, kako naglašava Čić, apsolutan dokaz da  svijetom upravljaju masoni i sotonisti koji preko svojih izopačenih, prljavih i gnjusnih radnji u svoju demonsku mrežu uvlače čovječanstvo i tako od svijeta kroje, ne hram Božji, nego hram sotonski. Donosimo vam razgovor s akademikom Čićom nakon kojeg više nećete moći reći da su masoni “teorija urote” već ćete se morati pomiriti s činjenicom da smo kao Božji narod u ratu, ratu protiv monstruoznog zla.

U Vašem izdanju izlazi nova knjiga pod nazivom “Masonerija”. Najavili ste ju kao apsolutan dokaz masonske-sotonske vladavine a koja kroji geopolitičku slagalicu svijeta. Tko je autor ove knjige i što kršćanski čitatelj u njoj može pročitati?

Autor knjige “Masonerija” je od Kat. Crkve posljednji službeno priznati katolički španjolski Križar, gen. Francisco Franco Bahamonde (4. prosinac, 1892. – 20. studeni, 1975.), koji je tu knjigu objavio pod pseudonimom Joakim Boor, kao svoje jedino djelo te vrste. Kod nas knjiga se po prvi puta javlja pod punim imenom autora. Izvan toga objavljeni su i njegovi “Govori”, ali knjiga “Masonerija” bila je dovršenje Francova životnog djela borbe protiv svjetskog sotonizma, koji posredstvom masonerije i komunizma (kao izvršnog organa britanske masonerije) ruši Katoličku Crkvu, kao predstavnicu kršćanske kulture i civilizacije. Kršćanski čitatelj poslije ove knjige može dobiti jasnu sliku o razlozima uništenja Zapadne Civilizacije, o početcima širenja perverznog homoseksualizma preko londonskih masonskih loža, kao i načinima subverzivnog djelovanja masonerije na razini suvremene politike, Crkve, kulture i medija. Poslije ove knjige nitko nema pravo reći da su urote izmišljotine “teoretičara urota”: tim urotama bavila se nekada slobodna Španjolska i sve to je na jednom mjestu, u ovoj knjizi.

U knjizi Masonerija nalazi se dokaz da je Velika Britanija “produžena đavolja država” preko koje “knez ovoga svijeta” vlada kraljevstvima ovoga svijeta”- tako ste naveli u recenziji. Možete li pobliže objasniti ovu tvrdnju?

Ovom knjigom, koja je dokaz o borbi jedne države protiv urotničke masonerije, Franco je dokazao da su se Španjolska Vojska i Španjolska Obavještajna služba borile protiv konkretnih urota protiv Španjolske i cijelog kršćanskog društva, a te je pokrenula masonska Velika Britanija, koja je bila vjekovni konkurent i neprijatelj katolištva i papinstva, Španjolskog Kraljevstva i širenja katoličkog kršćanstva putem ulaska u novi svijet Latinske Amerike. Iz knjige se jasno vidi da je masonerija od pravovjernih papa u cijelosti osuđena kao sotonska, a vidi se i način na koji je osvajala Europu i svijet, putem infiltracije svojih ljudi u sva politička i društvena kretanja. Naučavanja britanske masonerije u cijelosti su oprečna učenjima Katoličke Crkve i Franco prati pad moralni Engleske s kraljem Henrikom VIII. u XVI. st., te prikazuje demonski opseg doktrine i (ne)morala masonerije u njihovim “Klubovima paklenog ognja”. Srušivši kršćanski ustroj društva masonerija je u tzv. demokraciju unijela sva ona načela ponašanja i postupanja koje je Crkva oduvijek osuđivala te je tzv. demokratsko društvo, u stvari, nametnulo principe ponašanja, odgoja i razmišljanja koji su u svome načelu sotonistički. Uništenjem katoličkog monarhijsko-teokratskog društvenog ustroja cijelo europsko društvo nakon 1918. g. postalo je “aggiornamento” (prilagodba) sotonizmu, te je Britanija, koja je pokrenula rušenje kršćanskog ustroja društva, kroz sotonizirani odgoj društva mase politički neprimjetno pripremila za poklonstvo Antikristu, kojeg najavljuje Sveto Pismo.

Knjiga “Masonerija” posebna je i jer je, rekli bismo zabranjena u Španjolskoj, naime tamo se netko pobrinuo da ona jednostavno nestane iz španjolskih knjižnica i književnosti a i prevedena je samo na 3 jezika, uključujući sada i hrvatski. Što ona još donosi, a da je toliko bilo važno sakriti to od šire javnosti?

Knjiga otkriva da je Španjolski građanski rat, ustvari, bio agresija britanske masonerije na Španjolsku i da masonerija prvi puta, nakon bana Jelačića, nije uspjela oboriti jednu katoličku državu. Sve priče “o jadnoj demokraciji” koju je napao Franco ruše se na konkretnim povijesnim podatcima, uzrocima i posljedicama: iz knjige se vidi da je komunizam suradnik masonerije i da se masonerija cijelo vrijeme služi tom podlom ideologijom, kako bi ostvarila ciljeve uništenja Katoličke Crkve i starog katoličkog morala i društva. Knjiga otkriva metoda rada masonerije koje su uvijek iste: u ime demokracije volju naroda se izigrava izbornim prijevarama, a Franco pokazuje kako je to izgledalo u Meksiku gdje je obezglavljeni meksički narod sam spontano dignuo revoluciju protiv masonskih vlasti, zato jer su masoni zabranili služenje sv. Mise i ubijali su svećenstvo. To je onaj čuveni rat meksičkih ustaša “Kristerosa”, koji su podigli narodni križarski ustanak, ne pitajući dozvolu da to urade: na izborima narod Meksika je pobjeđivao masoneriju i njezine predstavnike, a masonerija je uvijek izigravala rezulte izbora, da bi nametnula svoje ljude i svoju protukršćansku politiku. Franco opisuje niz slučajeva i metoda kojima je masonerija prijevarom dolazila na vlast i silom se na vlasti održavala. Komunizam im je bio sredstvo da uspješno zavladaju svijetom i unište kršćansko društvo.

U knjizi se daje uvid u povijest španjolskih neprijatelja a što se kako navodite može nadovezati na Vašu knjigu “Povijest hrvatskih neprijatelja” a što čitatelju daje impozantan uvid u tajne masonskog naviranja u kršćanski svijet s ciljem uništenja Božje države a samim time i Božjeg čovjeka. Nudi li knjiga i rješenje, kako se riješiti masonskih nametnika?

Knjiga nudi dva rješenja: jedno rješenje je posveta cijelog društva Bogu, a drugo rješenje je poticaj na spremnost za križarski rat protiv sotonizma, ako stvar nikako drugačije ne može ići. Što se tiče odnosa moje i Francove knjige, obojica smo došli do istog zaključka, a da ja pri pisanju svojih članaka i sastavljanju svojih knjiga nisam znao za Francovo djelo. Za Francovu “Masoneriju” saznao sam vrlo kasno, čitajući prije sedam-osam godina djelo jednog engleskog masona o Francu, a onda sam godinama tražio tu knjigu, dok je konačno nisam i pronašao. Rad na knjizi trajao je dugo, jer knjiga nije mogla biti objavljena bilo kako. Trebalo je prilagoditi i težak duh Francovog španjolskog jezika na duh hrvatskog jezika, i tek nakon mnogo posla knjiga je bila spremna.
Iz Francove knjige je jasno da je masonerija uspjela osvojiti svijet i da kršćanski svijet ima samo dva izbora: pokoravanje antikristovom društvu, ili krvavu pobunu. Pred nama je put mača, ili put raspeća.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s