Zrinka K.

NEŠTO SE OZBILJNO SPREMA NAŠEM PLANETU:

500 najmoćnijih bankara skrilo se u svoja podzemna skloništa!

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/134175-nesto-se-ozbiljno-sprema-nasem-planetu-500-najmocnijih-bankara-skrilo-se-u-svoja-podzemna-sklonista.html

 Kada Amerikanci počnu masovno premještati vojnu imovinu, znajte slijede velike nevolje.

Bankari su kao štakori. Kada oni počnu bježati znajte da se sprema nešto veliko i strašno, strašnije od ekonomskog kolapsa koji je također najavljivan.

U ovom trenutku za veliki kolaps svijeta sprema se na tisuće ljudi. A pripremanje podzemnog svijeta, cijelih gradova i katakombi za svjetsku elitu već je završeno. Ogromne riznice hrane, voća i povrća, sjemenja već su upostavljene, a pitanje je dana kada će se elita povući u svoja skrovišta. No, u intervjuu koji se dogodio 2012. godine na “The Common Sense Show” američki istraživački novinar i publicist rekao je kako se već tada svjetska elita odnosno 500 najmočnijih bankara svijeta povuklo sa svojih pozicija u podzemna skloništa. On je već tada upozorio javnost na izgradnju podzemnih skloništa kojima će samo elita imati pristup ali i na činjenicu da se nešto gadno sprema svijetu čim oni bježe. Kako je rekao elita kada osjeti loše događaje, bježi, a upravo se to i dogodilo. Samo što je danas već apsolutno kasno za upozorenja.

Čak je i pastor Lindsey Williams, a koji je godinama javno upozoravao na svjetsku elitu koja želi pogubiti pola čovječanstva nedavno izjavio da se povlači, da više neće davati nikakve intervjue niti izjave jer kako govori sve što je do sada rekao trebalo je biti upozorenje za javnost. Sada smo, kako govori, došli do točke kada širenje informacija više nema smisla jer ono ne može utjecati na nadolazeće stravične događaje koji prijete čovječanstvu. Tko se pripremio , pripremio se.

Kako govori jedan američki general koji je prošao dva rata : “Vlak je krenuo prema posljednjoj stanici i ne može se zaustaviti”. Isto tako dodao je da su Amerikanci imali šansu spasiti se od nadolazeće tiranije ali se nisu željeli maknuti sa svojih dvosjeda i prestati gledati prokleti NFL a on im je svojim imenom “NotForLong” sustavno kazivao kako vremena nema puno. Isto tako rekao je da se Amerikanci valjaju u vlastitoj apatiji već desetljećima dok će se uskoro valjati u vlastitoj krvi, ne mogu reći da nisu upozoreni na vrijeme.”

Kada se elita iz različitih agencija povuče, to nije događaj vrijedan spomena. No u trenutku kada se ista ta elita masovno povuče i premjesti u svoje podzemne gradove u kojima formiraju svoje preživljavanje, onda je to nešto poprilično uznemirujuće i zastrašujuće. A ako su to lideri Wall Streeta, kako je to napomenuo novinar Mars, znajte da je nevolja jako blizu.
Prema službenim podacima agencija, nekim trenutnim službenicima DHS-a i CIA-e te njihovim obiteljima biti će osigurnana skloništa na različitim strateškim pozicijama u Coloradu.
Velik je broj ljudi danas svjestan da podzemna skloništa postoje no nikako nisu svjesni opasnosti zbog kojih elita gradi podzemna skloništa za sebe i svoje obitelji. Stvar je u tome što kaos koji se čeka neće biti prirodna katastrofa ili nešto na što čovjek ne može utjecati već će to biti pomno isplaniran napad na čovječanstvo, virusom poput ebole ili pak nekom drugom vrstom oružja kojim će se pročistiti zemlja od njima nepotrebnog čovjeka.

Nije tajna da podzemne ustanove postoje ispod međunarodnog aerodroma u Denveru a koje su podzemnom željeznicom povezane s ustanovom “North American Aerospace Defense Command”. Denver International Airport je izgrađen u ravnici i ima nekoliko podzemnih razina koje se koriste za transport prtljage i putnika. Geolog Phil Schneider govori kako količina iskopane zemlje, koja odgovara 1/3 zemlje iskopane pri izgradnji Panamskog kanala, ne odgovara veličini objekata koji se koriste za potrebe zračne luke. On upozorava kako se ispod podzemnih razina otvorenih za javnost nalazi još nekoliko razina. Schneider ovo povezuje i s neuobičajeno jakim elektromagnetskim zračenjem koje je navodno uzrokovalo i oštećenja na nekoliko zrakoplova.

Građevine su dio programa “Kontinuitet vlasti”, koji je razvila Vlada SAD početkom Hladnog rata. Međutim, ove ustanove postaju planirano odredište za mnoge članove globalne elite koji će se tamo sakriti kada se pakao oslobodi.
Evakuacija elite je izvježbana još 2011. godine pod nazivom “Operacija Planinski čuvar, kada je Denver aerodrom bio zatvoren za promet. Nakon toga je CIA premjestila svoju kolekciju podataka u podzemne ustanove ispod aerodroma Denver. Nedavno su penzionirani službenice NSA-e premješteni u područje Ozarksa gdje imaju podzemni pristup zoni sigurnosti koje je transformirana u mini sela sa samoodrživom zaštitom. Za njih je spremljen zrak, voda, prenosive zalihe vode, oružje, komunikacija i hrana a koja može trajati godinama. Sve ovo dojavio je medijima NSA-in službenik koji se penzionirao prije tri godine. Njegovo premještenje pokrenuo je ponovni odabir predsjednika Obame a koji će prema njegovim riječima ubrzati pokolj koji slijedi zbog događaja Obamine administracije.
No nedavno se javio i službenik organizacije FEMA-e koji je rekao da su i oni prisiljeni otići u evakuaciju. On je to odbio no kako govori njegovi kolege su evakuirani predio Rolling Hillsa u Sjevernoj Karolini. Njihovi podzemni prostori također sadrže sve resurse za preživljavanje godinama.
Svi izvori su potvrdili jednu stvar, kada Amerikanci počnu masovno premještati vojnu imovinu, znajte uslijediti će velike nevolje, prenio je web tribune.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s