Alexander Dugin – ‘Putinov mozak’: ‘Osvojit ćemo Europu, zaštit ćemo vas od Antikrista, ona će biti ruski protektorat!’

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/126129-alexander-dugin-putinov-mozak-osvojit-cemo-europu-zastit-cemo-vas-od-antikrista-ona-ce-biti-ruski-protektorat.html

Dugin nameće rusku hegemoniju cijeloj Europi i hladnokrvno tvrdi da će tako i biti ili slijedi Armagedon sa silama Antikrista, odnosno Amerikom. Njegove riječi o Antikristu, konzervativnim načelima, Putinovoj Rusiji bez GMO hrane – sve su to samo zamaskirane laži jedne zastrašujuće, profašističke ideje

Aleksandar Dugin je ruski filozof, sociolog, publicist i profesor na jednom od najboljih ruskih fakulteta. Najutjecajniji Putinov savjetnik, neki ga zovu i “Putinov Raspučin” jer ima veliki duhovni utjecaj na Putinovu politiku koja je ekspanzivna kao i rusko pravoslavlje.

U videu koji je preveden na njemački Dugin otvoreno prijeti Europi: “Mi ćemo osvojiti Europu, pripojiti je Rusiji, Europa će biti pod protektoratom Rusije u sklopu Eurazije. Vidite, Europa nema vojsku, tu je doduše NATO. Ali, on se vojno ne miješa u sukobe. U Čečeniji smo vidjeli NATO trupe, pa? Ništa. Dakle, zašto se onda boriti protiv nas? Idemo se dogovoriti! Mi ćemo zaštiti vaše obitelji od neoliberalizma, od homo-lobija, od carstva Antikrista koji je SAD. Mi ćemo riješiti vaše probleme, probleme imigracije, multikulturalnost, vaša tehnološka znanja i naše zalihe nafte, plina, ruda dovest će do blagostanja i procvata Europe”, cvrkuće Dugin.

“Ukinite vize Rusima, postanite naš protektorat, to je, uostalom, Europa od Lisabona do Vladivostoka, mi znamo kako, mi imamo duhovnu snagu za to (misli na pravoslavlje), nećemo uništiti vaše katoličanstvo, zajedno ćemo raditi za dobrobit čovjeka”, dodao je.

Veliki europski mislioci kao Nietzche, Otto Spengler, poznat po knjizi Propast Zapada, svi oni su zagovarali Euraziju (Euroazija je polusrpski, tj. srpskohrvatski izraz).

Zanimljivo da se Eurazija spominje u Orwelovu romanu 1984., kao jedna od tri vladajuće totalitarističke sile na svijetu.
Dugin u svojoj programatskoj knjizi “Osnova geopolitike” također dijeli planet na tri velike regije, SAD i Engleska (i sve anglosaksonske zemlje, Kanada, Australija, Novi Zeland), Eurazija od Portugala do Beringova tjesnaca i ostale  “rubne zemlje” između te dvije regije. To nije prvi put da se Dugin tako javno očitovao. Zanimljivo je da je u jednom svom govoru  mjesecima prije krize u Ukrajini  iznio cijeli scenarij kasnijeg događanja. Sve se zbilo kako je i rekao. Neki misle da sadašnja vlada u Ukrajini, koja naoko zastupa ukrajinske interese, ustvari je u dogovoru sa Putinom. Dugin nameće rusku hegemoniju cijeloj Europi i hladnokrvno tvrdi da će tako i biti ili slijedi Armagedon sa silama Antikrista, odnosno Amerikom. Njegove riječi o Antikristu, konzervativnim načelima, Putinova Rusija bez GMO hrane – sve su to samo zamaskirane laži jedne zastrašujuće, profašističke ideje. Jer, biti protiv liberalizma unatoč svim njegovim nedostacima, znači biti i protiv prava pojedinca i to Dugin jasno kaže u drugim svojim govorima: “Država je iznad pojedinca, država je Bog”. Zvuči nam poznato, nama koji smo prošli Jugoslaviju?

Rusija ima preko 4.000 hektara zemlje zasađene svojim GMO sjemenom. I to su dokazive činjenice. Itekako Rusija radi i već se jede GMO hrana, ali ne od Monsanta, već njihova originalna. Kakav prosperitet može nuditi zemlja u kojoj je privreda 90 posto u rukama mafije? To je Crvena Oligarhija od bivših čelnika KGB-a koje direktno kontrolira Vlada.

Ali tko sve kontrolira? Prosudite sami, jer najveći zagovornici Novog EU- ruskog carstva u Europi su  ljudi na visokim položajima kao Dr. Mangold, Schroeder, bivši njemački kancelar, nogometaš Beckenbauer i mnogi drugi. Ali oni ne rade samo  u Njemačkoj i drugdje za ruske interese i kompanije u kojima su na plaći nego i za Banku AG u Zürichu koja je u rukama obitelji Rotschild.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s